Вижте къде спират водата в София утре

shower-water-vik

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 8 май 2019 г. (сряда).

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Иван Щерев“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Иван Щерев“ от ул. „Атанас Узунов“ до ул. „Румен войвода“, по ул. „Иван Миланов“ от ул. „Иван Щерев“ до ул. „Братя Пешеви“, по ул. „Детелин войвода“ от ул. „Иван Щерев“ до ул. „Братя Пешеви“, по ул. „Румен войвода“ от ул. „Иван Щерев“ до ул. „Детелин  войвода“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Георги Русев“ в жк „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Проф. Иван Странски“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод в вилна зона „Иваняне“ в гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на вилна зона „Иваняне“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хаджи Мано Стоянов“ в жк „Надежда“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Хаджи Мано Стоянов“ от бул. „Ломско шосе“ до ул. „Екзарх Стефан“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2 в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 1, ул.2, ул. 60, ул. 61.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Божур“ в с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Божур“ от ул. „Демокрация“ до ул. „Латинка“ и ул. „Просвета“№7, 9, 11.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.