СДВР с мерки за охрана преди мача от „Лига Европа“ между ЦСКА и Зоря-Луганск

cska-sofia-fans

СДВР ПРЕДПРИЕМА МЕРКИ ЗА ОХРАНА НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД В СТОЛИЦАТА ВЪВ ВРЪЗКА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ФУТБОЛНАТА СРЕЩА ОТ ТУРНИРА НА УЕФА „ЛИГА ЕВРОПА” , МЕЖДУ ОТБОРИТЕ НА ЦСКА И ФК „ЗОРЯ” ЛУГАНСК – УКРАЙНА

Преди, по време и след провеждане на футболната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/. Предприети са стриктни мерки за недопускане на зрители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация. За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 18.30 часа.
Въвеждат се и промени в организацията на движението
Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва:
– от 14.00 часа на 07.08.2019 г. до приключване на мероприятието на 08.08.2019г. при сектор „Г” на Националния стадион „Васил Левски”.
– от 12.00ч. на 08.08.2019 г. до приключване на мероприятието на моста пред Национален стадион „Васил Левски”;
От 20.30 часа на 08.08.2019 г. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:
– ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”;
– бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”;
бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул.„Пейо К. Яворов”