Временно прекъсват водоснабдяването в някои квартали на столицата

sofiyska-voda-remont

На 16 август 2021 г. (понеделник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Криволак“, кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 часа до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Кръстьо Сарафов“, ул. „Милин камък“, ул. „Цанко Церковски“ и бул. „Христо Симирненски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Янко Софийски войвода“ на кръстовището с ул. „Криволак“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Планираното спиране на водата в ж.к. „Дианабад“ на 13 август 2021 г. (петък)
се отлага за 16 август 2021 г. (понеделник) поради технически причини.
Налага се изпълнение на строително-ремонтни работи по ул. „Марко Темнялов“ и спиране на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Марко Темнялов“, ул. „Буенос Айрес“, ул. „Апостол Карамитев“ №2, №4, №5 и №7.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. Марко Темнялов“ пред блок 18.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!