Вижте къде в София няма да има вода на 1 юни

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 юни 2018 г. (петък).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 584 в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 511, ул. 510, ул. 519, ул. „Георги Спасов“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Войнягово“ в местност „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Войнягово“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Разсадника“ в местност „Манилов дол“, община „Люлин“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Разсадника“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!