Части от „Овча купел“ и „Казичене“ остават без вода

shower-water-vik

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 3 юни 2019 г. (понеделник).

Във връзка с  подмяна на спирателен кран на бул. „Президент Линкълн“ в жк „Овча купел“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Президент Линкълн“ от ул. „Анастасия Димитрова“ до ул. „Василий Верешчагин“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Ашов“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Димитър Ашов“ от ул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Георги Бенковски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.