Вижте къде спират водата в София утре

1441
hot-water

На 25 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Акад. Георги Наджаков“ кв. „Манастирски ливади – изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Акад. Георги Наджаков“ , ул. 409,
ул. „Шарл Шампо“ от ул. „Костенски водопад“ до ул. 409

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шарл Шампо“ ъгъла с ул. 409.

На 25 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Георги Тутев“ кв. „Манастирски ливади – изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Тодор Джебаров“ , ул. „Околовръстен път“, ул. „Луи Айер“, ул. 418 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Луи Айер “ ъгъла с ул. „Васил Стефанов“.

На 25 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Миладин Цветков“ с. Световрачене се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Софийска“ от ул. „Синчец“ до ул. „Чавдар войвода“, ул. „Миладин Цветков“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Миладин Цветков “ ъгъла с ул. „Софийска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.