Предстоящи събития в София за събота 10 ноември

ретро-трамвай
Ретро трамвай в София

Избрахме за вас предстоящи събития в София за събота 10 ноември:

10:00 часа – Фермерски пазар – Римска стена

Фермерски пазар Римската стена е най-интересният пазар в София – всяка събота от 10 до 14 ч над 35 фермери доставят свежа и екологично отгледана храна. Това е пазарът с най-много свежи плодове и зеленчуци – над 15 от участващите ферми са зеленчукови. 80% от тях са биосертифицирани, а над 90% са на не повече от 100 км до София.

11:00 часа – Магията на сладкарството и кулинарното изкуство – Интер Експо Център

От 07.11 до 10.11 на щанда на Змееборец ООД по време на Булпек 2018 ще станете свидетели на невероятни презентации и рецепти от най-добрите сладкари и готвачи на България. Докоснете се до магията на сладкарството и кулинарното изкуство. Много десерти, изненади и незабравими моменти ви очакват на щанд C2, в зала 3
Вземете Вашата ПОКАНА от тук: https://registration.iec.bg/expo/34/form/bg

11:00 часа – Възраждаме зелените детски мечти – Парк „Възраждане“

По инициатива на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова и общинския съветник Борислав Борисов, район „Възраждане“-СО се включва в доброволческата залесителна кампания на ЧЕЗ България „WE DO GREEN“ на 10 ноември 2018 г. (събота) от 11:00 до 13:30 ч. в парк „Възраждане“ – най-младия столичен парк.
Каним всички желаещи да се включат в кампанията и да засадим заедно 60 дървета.
Необходимо е само ентусиазъм и желания да направиш добро.

11:00 часа – „Истински chef” в детския център на Столична библиотека

От 11.00 часа в Детския център на Столична библиотека ще се проведе събитие по повод Седмицата на бащата. Темата тази година е „Истински chef” . Всички деца със своите бащи, дядовци, вуйчовци и други могат да споделят за своите хранителни навици, да сготвят нещо вкусно и здравословно заедно и да го донесат в Детския център. Жури ще определи най-вкусното ястие.

11:30 часа – Начално обучение по шорт трек и фигурно пързаляне – Зимен дворец на спорта

Спортен клуб „Айс Пик“ набира деца от 4 до 10г. за начално обучение по шорт трек и фигурно пързаляне. Заниманията се провеждат всяка събота и неделя на Зимния Дворец на спорта. За контакти: 0899824622 Найден Боричев. Тази седмица събота 10.ноем.- 11.30ч., 11.ноем.- 10.00ч

12:30 часа – Премиера на книгата „По моя начин“ на Димитър Бербатов – Книжарница „Сиела“ Парадайз мол“

На 10 ноември от 12:30 ч. в книжарница „Сиела”, Paradise Center, почитателите на красивата и чиста игра ще мога да си подарят една ценна книга и едно вълнуващо преживяване. 

Димитър Бербатов – най-ярката футболна звезда на България през 21 век, постигнала световна известност – ще представи за пръв път своята официална автобиография „По моя начин”!

Добре дошъл е всеки, който желае да се сдобие с луксозното издание, да получи автограф и да се снима с автора!

Без помпозни и разточителни церемонии, именно там, където е мястото на една автобиография – сред книгите, ви каним да станете част от вдъхновяващата история на едно обикновено българско момче, стигнало до върховете на световния футбол… по своя начин.

20:00 часа – HITS ONLY – 13 Години Радио Energy с DJ BoBo, NANA & C-Block
Радио ENERGY и Keen Acts представят:
HITS ONLY с DJ BoBo, заедно със C-Block и NANA

Голямото шоу в Арена Армеец отново ще събере любими изпълнители от 80-те и 90-те по случай рождения ден на радио ENERGY! 

DJ BoBo навлиза постепенно на музикалната сцена в края на 80-те години и началото на 90-те, като големият си удар прави през ноември 1992 година със Somebody Dance with Me. Следват няколко шеметни месеца, през които Бауман издава първите си два албума Dance with Me и There is a Party, които достигат до номер 1 в Швейцария и Швеция и до номер 5 в Германия. Със следващите си няколко проекта, DJ BoBo трайно се настанява в музикалните класации на почти всички европейски държави, а до момента е продал над 14 милиона копия от издадените 12 студийни албума и няколко компилации. Последният си албум диджеят издава през 2016 година с името Mystorial. Така е озаглавено и шоуто, с което DJ BoBo ще зарадва феновете си на 10 ноември в Арена Армеец. 

20:00 часа – Концерт на Васко Василев – НДК зала 1

Цигуларят Васко Василев ще изнесе два концерта един след друг тази седмица в зала 1 на НДК.