Легендарният DJ Bobo напълни „Арена Армеец“ / галерия /

dj-bobo

Звездата от 90-те години DJ Bobo разтърси препълнената „Арена Армеец“. Легендарният певец гостува в по повод рождения ден на Радио ENERGY , а другите гости бяха NANA и C-BLOCK!

Швейцарецът, който има зад гърба си над 14 милиона продадени албуми, дойде у нас за грандиозно шоу с много хитове, което ще отпразнува 25-годишната му успешна кариера.  За зрелищния концерт в София DJ BOBO пристигна с няколко тира с костюми и сценична апаратура, които преобразиха залата в своеобразна машина на времето. Тя преведе публиката през най-емблематичните хитове на 90-те години на фона на внушителни декори и превърна вечерта в невъобразим спектакъл за всички сетива. 10 души излязоха на сцената заедно с изпълнителя, а огромен видео екран и мащабни сценични ефекти допринесе за незабравимото изживяване.

През годините на кариерата си DJ BOBO е имал честта да подгрява самия Michael Jackson. За начало на неговите концерти пък е избирал на сцената да излизат Backstreet Boys. Преди грандиозното му шоу у нас, събиращо най-доброто от хитовете на 90-те, публиката се наслади на изпълненията на звездите на евро-рапа от тези години, емблематичните NANA и C-BLOCK, които разпалиха публиката за горещи танци и няколкочасов щур купон.

DJ Bobo