Къде ще спират водата в столицата на 7 ноември?

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 7 ноември 2018 г. (сряда).
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Зорница“ в с. Волуяк се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Зорница“ от ул. „Малина “ до Гара Волуяк, ул. „Минзухар“, ул. „Свобода“ № 44, 46, 48, ул. 50, ул. 41, ул. „Лозичка“, ул. „Котешка стъпка“, ул. „Детелина“, кв. Гара Волуяк.
 
Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Вардар“ в жк „Красна поляна-1“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по локално платно на бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Проф. Вайганд“ до бул. „Вардар“, бул. „Вардар“ от бул. „Александър Стамболийски“ до бл. 137Б и блок 137Б.
 
Във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарен хидрант на ул. „Чавдар войвода“ в с. Световрачене се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „3-ти март“, ул. „Миладин Цветков“, ул. „Поляната“, ул. „Черковна“, ул. „Чавдар войвода“.
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Здравец“ в с. Кътина се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Езеро“, ул. „Пирамидите“, ул. „Сини вир“.

 
Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на бул. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 15:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Витоша“ от ул. „Позитано“ до бул. „Тодор Александров“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.