Вижте къде няма да има вода в София утре

вик-софийска-вода
Софийска вода

От пресцентъра на „Софийска вода” съобщиха за временно прекъсване на водоснабдяването в някои части на столицата на 16 юли 2018 г. (понеделник).
 
Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Съединение“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Долни Лозен.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Народен певец“ в жк „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Народен певец“,по ул. „Кота 1050“ от ул. „Преки път“ до ул. „Иван Сусанин“.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бадемова гора“ в жк „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Бадемова гора“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Нишава“.
 
Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. 16 в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 16.

 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.