Променят движението за ремонт на бул.„Асен Йорданов” от бул. „Шипченски проход“ до бул. „Христофор Колумб“

remonti
bsh

Въвежда се временна организация на движението за ремонт на бул.„Асен Йорданов” от бул. „Шипченски проход“ до бул. „Христофор Колумб“ и на ул. „Искърско шосе“ от бул. „Христофор Колумб“ до ул. „Димитър Пешев. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 22.06.2019 г. до 29.07.2019 г. се забранява влизането на пътни превозни средства както следва: – по южното пътно платно на бул. „Асен Йорданов“ в участъка от ул. „Кап. Д. Списаревски“ до бул. „Христофор Колумб“ и по южното пътно платно на ул. „Искърско шосе“ в участъка от бул. „Христофор Колумб“ до ул. „Туше Делииванов“, като движението се извършва двупосочно по северното пътно платно на булеварда и улицата в същия участък; – по северното пътно платно на ул. „Искърско шосе“ в участъка от ул. „Илия Бешков“ до ул. „Димитър Пешев“, като движението се извършва еднопосочно по южното пътно платно на улицата в същия участък с посока към ул. „Илия Бешков“;

От 22.06.2019 г. до 24.00 часа на 29.07.2019 г. се променят маршрутите на автобусни линии № 10 , 88 и 604: – автобусна линия № 10 (само в посока кв. Димитър Миленков): от кв. Бусманци по маршрута си до кръстовище ул. “Искърско шосе” – ул. “Илия Бешков”, по ул. “Илия Бешков”, по ул. “Мюнхен”, по ул. “Димитър Пешев” и от гара Искър от спирка с код 0825 “Гара Искър” по маршрута. В обратна посока маршрутът не се променя – автобусна линия № 88 (само в посока ж.к. Дружба 2): от Зоопарка по маршрута си до кръстовище ул. “Искърско шосе” – ул. “Илия Бешков”, надясно по ул. “Илия Бешков”, по ул. “Мюнхен” и по ул. “Димитър Пешев” по маршрута.

В обратна посока маршрутът не се променя. – автобусна линия № 604 (в посока гара Искър): от УМБАЛСМ “Пирогов” по маршрута си до кръстовище ул. “Илия Бешков” – ул. Мюнхен”, надясно по ул. “Мюнхен” и наляво по ул. “Димитър Пешев” по маршрута. В обратна посока маршрутът не се променя. За автобусни линии № 10, 88 и 604 се разкриват временни спирки: – на ул. “Мюнхен“ на 40.00 метра след продължението на бул. “Копенхаген” (трамвайно трасе линия № 23) в посока ул. “Димитър Пешев” – на ул. “Мюнхен” на 100.00 метра преди ул. “Димитър Пешев”