Къде ще спира водата в София утре?

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 13 март 2018 г. (вторник).
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Яна Язова“.
 
Във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарни хидранти в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Копитото“, ул. „Буките“, ул. „Поп Евстати Витошки“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Кумата“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пирин“ в с. Мало Бучино се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Пирин“, ул. „Мургаш“, ул. „Родопа“ и ул. „Искър“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2 в кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 61 от ул. 2 до ул. 3.

 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Стефан Стамболов“ в район Възраждане се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между бул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Чипровци“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.