Къде ще спират водата в София на 16 март?

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 16 март 2018 г. (петък).
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Цар Борис III“ в кв. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Цар Борис III“ от ул. „Славия“ до ул. „Житница“.
 
Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Пенчо Славейков“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Витоша“, ул. „Тунджа“, ул. „Стрешер“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бурел“ в жк. „Иван Вазов“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Забърде“ по ул. „Бурел“ от ул. „Забърде“ до ул. „Янко Забунов“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Георги Бенковски“, ул. „Спас Андреев“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Никола Петков“.

 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.