Части от „Младост 1“, „Лозенец“ и „Обеля“ остават без вода днес

hot-water

На 23 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 100 жк. „Младост“ 1 , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
-бл. 100

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 100.

На 23 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с  ремонт на уличен водопровод на ул. „Златовръх“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Златовръх“ от ул. „Стоян Михайловски“ до ул. „Галичица“ и ул. „Д-р Марин Русев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад „Велчова завера“.
На 23 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с  подмяна на спирателни кранове на ул. 13  кв. „Обеля“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. 13 от ул. 6 до ул. 8 и ул. 15

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 13 ъгъла с ул. 15.
На 23 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Китката“ кв. „Михайлово“, гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Китката“ от ул. „Зорница“ до края на улицата и ул. „Асен Разцветников“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Китката“ ъгъла с ул. „Асен Разцветников“.

На 23 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 740 вилна зона „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Белите борове“ от ул. „Черешова градина“ до ул. 740 и ул. 740 от №14 до №28

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 740 ъгъла с ул. „Белите борове“.

На 23 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Атанас Дуков“ кв. „Промишлена зона Хладилника“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Атанас Дуков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Атанас Дуков“ ъгъла с ул. „Филип Кутев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.