Запалват светлините на Коледната елха в София

елха в софия

Томбола с награда шейна за един от посетителите

На 30 ноември 2018 година (петък) в парка пред Националния дворец на културата (НДК) ще заблестят светлините на празничната елха на град София. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 17.30 ч. до 19.30 ч. на площада пред НДК (от страната на ул. „Фритьоф Нансен” и Билетния център) ще се проведе програма с участието на вокална група към Столичен център за работа с деца „Бели Брези”, балетна школа „Силует”, вокална група „Сладки пуканки” към Националния дворец на децата, солисти от Арт център „Стринджендо”, фолклорна формация към 144 СУ „Народни будители”, Дичо, Тончо Токмакчиев, Еделина Кънева, Камелия Тодорова.

Столична община ще организира томбола за присъстващите на празничното събитие. Eдин от присъстващите на утрешното празнично събитие за запалване светлините на елхата на град София ще стане собственик на атрактивна шейна.
Шейната ще бъде разиграна на томбола. Късметлията ще получи наградата си след запалването на светлините на елхата и празничните илюминации в 19.00 ч. Ретро трамвай ще се движи на 30-ти ноември от 16.00 ч. до 19.00 ч. двупосочно по маршрут пл. „Възраждане” – бул. „Христо Ботев” – „Петте кьошета”- НДК – пазар „Иван Вазов”. Пътуващите в трамвая малчугани ще могат да изработят с помощта на аниматори празнични играчки, които да украсят дома им или избрана елха в София.