Стинг с концерт в Арена Армеец – София

Sting-My-Songs

ЛЕГЕНДАТА СТИНГ С ЕДИН  НОВ СПЕЦИАЛЕН КОНЦЕРТ В СОФИЯ ОТ ТУРНЕТО MY SONGS

През 2017 и 2018 година Стинг / Sting / направи три изключителни концерта в България и рекордно бързо разпродаде Арена Армеец и два пъти Античния театър в Пловдив. В София беше придружен от сина си Joe Sumner, а в Пловдив – от реге иконата Shaggy, с когото издадоха съвместния албум 44/876, спечелил награда Грами за Най-добър реге албум.

За наше щастие и през 2019 година Стинг е включил България в новото си европейско турне. То носи името My Songs. Концертите, включени в него ще са наистина много специални. Многобройните почитатели на великия музикант ще имат удоволствието да станат част от едно ново невероятно и динамично шоу. Те ще имат възможността да чуят най-обичаните песни на Sting, белязали впечатляващата му кариера, като “Englishman In New York,” “Fields Of Gold,” “Shape Of MyHeart,” “Every Breath You Take,” “Roxanne,” “Message In A Bottle”, и др.

Определян като един от най-емблематичните световни артисти, Стинг е носител на: 16 награди „Грами“, две награди „БРИТ“, „Златен Глобус“,награда „Еми“,  има 4 номинации за „Оскар“, номинация за награда „Тони“, награда на века от списание Билборд и Човекна годината за 2004 на MusiCares. Член е на Hall of Fame за автори на песни, носител е на награда „Кенеди център“, специалната награда на The American Music Awardof Merit, и наградата на The Polar Music.

През своят знаменит творчески път, Стинг продава почти 100 милиона копия на албумите си като соло артисти заедно с The Police.

Българската публика ще има удоволствието да види отново големият музикант, който винаги е различен и неповторим и със сигурност ще зарадва и изненада феновете си на 1 юни 2019 в Арена Армеец!

БИЛЕТИ

Билетите за концерта на STING  ще бъдат

отново на много достъпни цени

от 60 до 140 лева

и могат да бъдат закупени в мрежите на Иветним,

както и онлайн на www.eventim.bg.

продажбата на билети стартира на:

 18 декември (вторник) 2018 г. от 10:00 ч.