Открийте най-новите МВА тенденции онлайн – AccessMBA, 23 ноември

ACCESS-MBA-2020

Искате да подобрите бизнес уменията си и да преосмислите кариерата си? MBA обучението ви дава силен старт.

Открийте най-доброто МВА образование за вас. Присъединете се към най-амбициозните професионалисти на България за делови индивидуални видео консултации с бизнес училища от цял свят на 23 ноември.

Ето какво получавате на събитието:

  • Индивидуална програма за видео консултации с МВА директори отIE Business School, SDA Bocconi, Vlerick Business School, EU Business School и много други
  • Лично експертно и техническо съдействие от екип на Access MBA при подготовка за участие и по време на събитието
  • Консултация за обучението ви по бизнес и мениджмънт
  • Семинари за прием в MBA програми
  • Разнообразни възможности за стипендии
  • Участвайте в томбола за 1 безплатен онлайн GMAT курс от Manhattan Review и МВА стипендия от 1 000 Евро
  • Всеки онлайн участник в събитието ще получи 5% отстъпка от сертификационната обучителна програма „ПУЛСът на Коучинга“ на Mentro Coaches.

Как да пренастроите кариерата си с MBA?

Обучението в MBA програма развива пълноценно заложбите ви за бизнес лидерство.

Сигурно. Гарантирайте кариерното си израстване с най-реномираното управленско обучение в света. MBA осигурява защитена среда, в която професионалистите учат, израстват и разчупват ограниченията. Отворете вратата към неограничени бизнес възможности.

Гъвкаво. Изберете учебния формат, който отговаря на вашия професионален стил. В редовна форма на обучение ще получите всички предимства на МВА. В задочна – ще съчетаете успешната си кариера с нови бизнес познания. С онлайн обучение ще усъвършенствате нови технологични и комуникационни умения.

Глобално. Разширете своя поглед към света на бизнеса с MBA в чужбина или у дома. Създайте лични контакти по целия свят. Присъединете се към уникална делова мрежа от професионалисти от различни браншове и кариерни направления.

Участвайте в Access MBA Online One-to-One безплатно. Заявете присъствието си още сега, за да се възползвате от максимален брой срещи в рамките на няколко часа. Местата са ограничени.

Заявете участие сега на https://www.accessmba.com/link/GIP