Първият по рода си ресторант с вендинг машини отвори врати на територията на град
София на две локации. От 10 февруари за пръв път жителите и гостите на столицата
могат да се насладят на италиански храни и продукти приготвени във вендинг машините на VendingChef и готови за консумация в рамките на само 3 минути. Освен храна,
новият ресторант предлага и вендинг машина за освежаващи напитки, както и топли
кафе напитки.
Концепцията за вендинг машините на VendingChef е резултат от
съвместната работа на италиански марки Barilla и Dr. Schär.
Машините предлагат 100% италианска храна, a за постигането на автентичния вкус и
високо качество, от Barilla са инвестирали 13 години в разработката на продуктите.
Гамата замразени ястия на двете компании предлага удобен и практичен начин за
сервиране на паста и сосове без изкуствени оцветители, подобрители и овкусители.
В новите вендинг ресторанти в София можете да поръчате паста Карбонара, лазаня Болонезе, канелони с рикота и спанак и много други. Произведените в Италия машини предоставят възможност на клиентите да изберат дали да получат храната си готова за консумация на място, или пък замразена за приготвяне у дома.
Освен италианска храна, вендинг машините предлагат и редица
други предимства на своите клиенти. Новите ресторанти са изцяло на самообслужване
и позволяват единствено плащания с карти и електронни устройства, което от своя
страна гарантира добрата хигиена както на храните, така и на помещенията. Липсата на
персонал и намалената човешка интеракция пък осигурява по-голяма защита от вируси
и бактерии в условията на пандемия, а и спестява на клиентите времето, което се губи в
поръчка и приготвяне на храна.
Ресторантите е са отворени 24 часа и 7 дни в седмицата, осигурявайки италианска храна по всяко време на денонощието. Локациите са на бул. „Васил Левски“ 59 и ул. „Академик Борис Стефанов“ 15