Вижте къде спират водата в София утре

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 ноември 2018 г. (понеделник).
 
Във връзка с ремонт на стратегически водопровод на ул. „Патриарх Герман“ в с. Герман се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Герман, с. Лозен, магазин „Порше“ – Изток, София център, заведения за хранене до караулката на КАТ.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“ в жк „Белите брези“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Дойран“ до ул. „Кюстендил“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 602 в жк „Младост-4“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 601 и бл. 602, ул. „Арх. Богдан Томалевски “.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъбрава“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Хан Крум“, ул. „Дъбрава“, ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Дъбрава“ до ул. „Димитър Ашов“.

 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.