Вижте къде в София няма да има вода днес

shower-water-vik

На 11 юни 2019 г. (вторник), във връзка с  подмяна на спирателни кранове на резервоар „Градоман“ кв. „Градоман“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-Вилна зона „Банкя“ – ул. „Рила“, ул. „Зора“, ул. „Искра“, ул. „Железничарска“, ул. „Кос“, ул. „Кукувица“, ул. „Средна гора“, кв. „Градоман“  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Градоман“ – на площада.

На 11 юни 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Карлово“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Карлово“ от ул. „Враня“ до ул. „Козлодуй“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Карлово“ ъгъла с ул. „Козлодуй“.

На 11 юни 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дърводелица“ с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Дърводелица“ , ул. „Йованец“, ул. „Цар Иван Шишман“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дърводелица“ ъгъла с ул. „Йованец“.

На 11 юни 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любомир Миланов“ с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Любомир Миланов“ от ул. „Страната“ до ул. „Реката“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Любомир Миланов“ №71.
На 11 юни 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Георги Победоносец“ кв. „Кремиковци“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Св. Георги Победоносец“ от ул. „Радивоя“ до ул. „Света Петка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Георги Победоносец“ ъгъла с ул. „Св. Петка“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.