Въвежда се организация на движението във връзка с ремонт на ул. „Първа българска армия“ от мост на река „Суходолска“ до ул. „Мара Бунева“

parva-bulgarska-armiya

От 28.09.2021 г. до 15.12.2021 г. (включително) се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.„Първа българска армия“ между ул. „Нешо Бончев“ и ул. „София“.

В тази връзка се въвеждат промени в част от линиите на градския транспорт. От 28.09.2021 г. се възстановяват маршрутите на автобусни линии №№ 21, 22, 23 и 24.

От 28.09.2021 г. до 15.12.2021 г. (включително)

Автобусите от автобусна линия № 100 се движат по маршрут както следва (в посока кв.“Бенковски“): от Пътностроителна техника по действащия маршрут до кръстовище ул. „Първа българска армия“ – ул. „Каменоделска“, наляво по ул. „Каменоделска“, надясно по ул. „Грънчарска“, бул. „История славянобългарска“, надясно по бул. „Илиянци“ и след кръстовището с ул. „Първа българска армия“ по маршрута двупосочно.

Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променения участък на маршрута и на временна спирка с код 6465 „Централен гробищен парк“ на ул. „Градинарска“ на 40.00 метра от кръстовището с ул. „Заводска“ в посока „Пътностроителна техника“.

Разкрива се временна автобусна линия № 202 с маршрут: от автостанция Орландовци надясно по ул. „Първа българска армия“, надясно по ул. „Мара Бунева“, наляво по ул. „Железопътна“, наляво по ул. „Петър Б. Величков“ до временната спирка с код 6324 „Ул. Нешо Бончев“ (крайна и начална). Тя ще се движи по ул. „Нешо Бончев“, по ул. „Кирил Пърличев“, по ул. „Мара Бунева“, по ул. „Първа българска армия“ и по ул. „Кестен“ до автостанция Орландовци.

Автобусите да спират на съществуващите автобусни спирки по маршрута и на временните спирки:

– с код  6233 „Ул. Ком“ на ул. „Петър Б. Величков“ след ул. „Ком“;

– с код 6324“ „Ул. Нешо Бончев“ – крайна и начална, на ул. „Петър Б. Величков“ преди ул. „Нешо Бончев“;

– с код 6325 „Ул. Мелодия“ на ул. „Кирил Пърличев“ преди ул. „Мелодия“;

– с код 6326 „Ул. Локорска“ на ул. „Кирил Пърличев“ след ул. „Локорска“.