Спират водата в части от столицата утре

sofiyska-voda-remont

На  26 юни 2020 г. (петък), във връзка с превключване на новоизграден водопровод на ул. „Николай Хайтов“ жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването  от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Драган Цанков“, ул. „Самоков“, ул. „Тинтява“,ул. „Д-р Любен Русев“№22-24

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоков“ ъгъла с ул. „Чрлз Дарвин“.

На  26 юни 2020 г. (петък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на  резервоар „Шумака“ се налага спиране на водоподаването  от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Вилна зона „Шумака“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ отбивката за резервоара.

На  26 юни 2020 г. (петък), във връзка с изършване на строително-монтажни работи на ул. „Владайска река“ НПЗ „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването  от 08:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Владайска река“ от  бул. „Васил Левски“ до ул. „Градинарска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска река“ пред входа на „Топливо“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.