Спират водата в части от столицата

hot-water

На 21 октомври 2019 г. (понеделник), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Широки път“ вилна зона „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Широки път“, ул. „Папур“, ул. „Трилистник“, ул. „Бяла река“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Широки път“ ъгъла с ул. „Папур“.

На 21 октомври 2019 г. (понеделник), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ябълкова градина“ с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Ябълкова градина“ от ул. „Черни връх“ до ул. „Върла поляна“
по ул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Върла поляна“ до ул. „Горски път“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марина поляна“ ъгъла с ул. „Калугерица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!