Спират водата в части от центъра, „Васил Левски“ и „Малинова долина“

shower-water

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 16 април 2019 г. (вторник).

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Цар Симеон“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Цар Симеон“ от ул. „Г.С. Раковски“ до ул. „Сердика“, ул. „Сердика“ от  ул. „Цар Симеон“ до ул. „Искър“, ул. „Екзарх Йосиф“ от ул. „Сердика“ до ул. „Искър“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лепенец“ в кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Лепенец“ от ул. „Витиня“ до ул. „Бесарабия“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“ в местност „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Св. Климент Охридски“ от №100 до ул. „Георги Кьосеиванов“, бул. „Св. Климент Охридски“ от №67 до №105, ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „Евгений Силянов“, ул. 5.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.