Нощното каране на Витоша започва от 26 януари

нощно-каране-на-витоша-ски-витошко-лале
Снимка: Витоша ски

Нощното каране на Витоша започва от 26 януари (петък), съобщиха от „Витоша ски“ на страницата си във Фейсбук, цитирано от БТА.

Цените на картите остават без промяна и ще бъдат: 40 лв. за възрастен, 30 лв. за ученици, студенти и пенсионери, и 5 лв. за деца до 12 години. Лифт карта може да се купи от касата на място, с работно време от 18:00 до 21:00 часа, като може да се плати и с банкова карта. 

Нощно каране ще има всяка седмица от сряда до събота (включително) при благоприятни метеорологични условия, информираха още от „Витоша ски“ на сайта си. Оттам посъветваха желаещите да следят прогнозата за времето и сайта им, където до 17:30 часа на конкретния ден ще информират, ако нощно каране няма да има.

Вечерното каране се обслужва от лифт Витошко Лале 1 с работно време от 18:30 до 22:00 часа. До пистата се стига с автомобил и има безплатен паркинг за скиорите. На място няма ски/сноуборд гардероб и не се предлага екипировка под наем, посочиха още от „Витоша ски“.

По време на нощното каране на Витоша работи Après-Ski бар „Лале Безкрай“, където освен напитки се предлагат и неща за хапване
На място НЯМА ски/сноуборд гардерод и НЕ се предлага екипировка по наем
Работата на вечерното каране зависи от метеорологичните условия. Следете информацията на сайта ни – ако по някаква причина няма да има нощно каране, ще бъде публикувано съобщение на сайта, най-късно до 17:30 часа на конкретния ден