Къде и кога няма да има вода в София на 2 май?

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 2 май 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове и пожарни хидранти на ул. „ Стефан Стамболов “, ул. „Просвета“, ул. „Проф. Трайко Запрянов“, ул. „Върла поляна“  с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.  „ Стефан Стамболов “ между ул.  „Ведрина“, и ул. „Цветна градина“, ул. „Ведрина“ и ул. „Цветна градина“.
ул. „Просвета“, ул. „Морените“, ул. „Борова гора“, ул. „Еделвайс“, ул. „Минзухар“ и ул. „Витоша“.
ул. „Проф. Трайко Запрянов“
ул. „Алеко“ между ул. „Върла поляна“  и ул. „8-ми март“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Проф. Трайко Запрянов“  на кръстовището с ул. „Младен Ангелов“; ул. „Върла поляна“  и ул. „Алеко“; ул. „ Стефан Стамболов “ на кръстовището с ул.  „Тинтява“; ул. „Просвета“ на кръстовището с ул. „Морените“.

На 2 май 2018 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Полк. Стойно Бачийски“ местност „Карпузица“ кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Княжевска“ от ул. „Стефан Пешев“ до ул. „Кореняците“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кореняците“  ъгъла с ул. „Княжевска“ .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
 
 На 2 май 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Стамболийски“ жк. „Разсадника – Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Александър Стамболийски “ от ул. „Алеко Туранджа“ до бул. „Константин Величков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски „ ъгъла с ул. „Троян“.

На 2 май 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пчелина“ кв. „Бусманци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пчелина“, ул. „Чукура“, ул. „Троянски път“, махала „Нова Враждебна“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пчелина „ ъгъла с ул. „Троянски път“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.