Мария Илиева взриви публиката на 22-я рожден ден на Hertz / Аутотехника на парти под дъжда

hertz
Водещата лизингова и рент-а-кар компания отпразнува 22-я си рожден ден на вече станалото традиция годишно парти за всички корпоративни клиенти и техните служители, които управляват автомобили на Hertz Lease.

Гост звездата на събитието Мария Илиева взриви публиката с едночасовото си изпълнение, а Ненчо Балабанов пя и разсмива гостите цяла вечер. Лошото време не успя да изплаши нито организаторите, нито гостите и атмосферата беше повече от празнична. Огненото шоу на формация Дивинитас и пищната заря бяха апогея на празника на Hertz България.

 

 

Какво стои зад Hertz Bulgaria: 22 години неуморен труд и успехи,  повече от 2 600 автомобила автопарк,  повече от 22 000 наема годишно и  безброй доволни клиенти.  Hertz /  Аутотехника ООД за втора поредна година събра своите клиенти, за да им благодари за ползотворното бизнес сътрудничество, както и да изрази своя респект към всеки един служител от екипите на компаниите.

„Ние обичаме да говорим с клиентите си, както за бизнес стратегии и взаимопомощ, така и да празнуваме и да се забавляваме с тях. Основен приоритет за нас е доверието в нас и нашия бранд. Hertz Lease надхвърли бизнес модела „автомобил на оперативен лизинг “ и се доказа като гарант за висок стандарт и гъвкави решения за своите партньори. Защото значими са хората, които ползват автомобилите и услугите ни. И ние сме поели изключителната отговорност те да се чувстват сигурни и спокойни, за да допринесат за стабилността на своите компании. Hertz / Аутотехника е най-успешната и  същевременно новаторска рент-а-кар компания, благодарение на своите клиенти, на екипите си, на безцения опит, корпоративна култура и ръководството на Василакис груп. С това събитие искрено благодарим, че сте част от нашето бизнес семейство. То се превърна в поредната „запазена марка“ на Херц и нашите клиенти. Благодарим Ви! Чакаме ви отново!” Кристина-Чакърова Колева, оперативен мениджър Hertz /  Аутотехника ООД.

Финансовите резултати на Hertz /  Аутотехника са забележителни, като компанията многократно е отличавана с престижни награди и грамоти. „За 5-годишен период въпреки все по нарастващата конкуренция, увеличихме нашите клиенти с над 50%, постигнахме увеличение с 50% на оборотите ( оборот за 2017: 30 010 000 лева спрямо 19 620 000 лева за 2012) и реализирахме значителна оптимизация на разходите, което доведе до ръст на печалбата на компанията до 6 160 000 лева за 2017 спрямо 2 980 000 лева за 2012. Горните фактори доведоха и до значителен растеж в EBITDA до 13 300 000 лева, спрямо 10 050 000 за 2012. В момента контролираме и автопарк от над 2600 автомобила спрямо 1600 през 2012 година и собствени активи в размер на 47 400 000 лв за 2017 спрямо 36 600 000 през 2012. Любомир Орачев, Финансов мениджър Hertz/ Аутотехника ООД.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е първата лизингова компания на пазара в България. Тя развива продуктът оперативен лизинг от 1995 г. насам. Фирмата е  официален представител освен на бранда Hertz, така и на още 3 (три) американски марки за рент-а-кар –Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly  и официален представител на SEAT – автомобили, резервни  части и аксесоари. 

Компанията осигурява всички аспекти на услугите за наемане на автомобили – от краткосрочен Leisure / Business ориентиран Rent a Car до най-обширните програми за дългосрочно отдаване под наем / оперативен лизинг или управление и продажба на автопарк.

Автомобилният автопарк на Аутотехника ООД/ Hertz Lease наброява повече от 2 600 автомобила (от мини ванове 1 + 1 до луксозни пътнически автомобили и различни категории бусове). Ние управляваме автопарка на над 165 различни клиенти, включително някои от най-големите търговски и промишлени компании в страната.