Зимен семеен празник на Витоша

симеоновски-лифт

За четвърта поредна година: Зимен семеен празник на Витоша

„София – европейска столица на спорта“ и „Мачирски спорт“ ви канят на четвъртия Зимен семеен празник на Витоша. В местността Офелиите над Златните мостове на 9 февруари 2020 г., неделя, от 11.30 до 13.30 ч. ще се организират няколко развлекателни зимни надпревари и активности:

– отворен ски-слалом за деца (от 10 до 16-годишни)
– семейна щафета с шейни
– конкурс за направа на снежен човек
– състезание по теглене на въже
– конкурс за най-атрактивна визия на шейна
– снежен карнавал

Състезанията ще бъдат на семеен принцип с изискване за участие на дете и родител(роднина). Записванията ще бъдат на място в деня на Феста от 9.30 ч. до 11.30 ч. на обособени пунктове от организаторите. Участието е със собствена ски-екипировка и шейни. Победителите ще бъдат отличени с предметни награди и медали.

По време на спортния празник ски и борд учители ще направят демонстрации и ще помагат безплатно на малките скиори да повишат уменията си.

Програмата за Феста предвижда още множество демонстрации, състезания, забавни надпревари и викторини. На голямата поляна ще се организират игри, битка със снежни топки, теглене на въже, конкурс за най-добра визия на шейна, за най-голяма снежна топка, за най-атрактивно претъркаляне в снега, ще има планинарски песни на импровизираната сцена и забавни викторини с много награди и др. За това ще помогнат партньорите от Парти агенция KinetoFUN, които отново със своите професионални аниматори ще спомогнат за прекрасното настроение и многото усмивки по детските лица.

Зимен семеен празник е посветен на желанието на хората да живеят активно, да спортуват, да се отдават на физически и забавни занимания през зимата, като се наслаждават на емоциите, които предоставя природата, допълнени с удоволствието от игрите на снега. Целта е да се мотивират децата да се запознаят и да заобичат зимните спортове и забавления.

Гответе се за голямото снежно шоу – Зимен семеен празник 2020. Очакваме ви на 9 февруари, неделя на поляната в местността Офелиите на Витоша.