Започва най-мащабния фестивал за годината – 20 дневният Mood for Food Summer Fest

mood-for-food-summer-fest

София ще е шумна и вкусна с най-мащабния фестивал за годината – 20 дневният Mood for Food Summer Fest. Между 01.06 и 20.06.2021 г. с локация парк „Гео Милев“ (пред стадион Академик), ще се проведе маратонът на добрата храна и доброто настроение!

Фестивалът се провежда за четвърти пореден път като тази година столичани ще могат да опитат куп вкусотии, да се забавляват с едни от най-популярните артисти в България, да печелят награди и разбира се да станат част от дългоочакваното ЕВРО 2021 по футбол – и всичко това на открито, през целия месец юни!

Какво предлага фестивалът

Храна, напитки и добро настроение! За всички, които искат да пробват нещо ново и вкусно за хапване, фестивалът ще стане временен дом на 15 ресторанта, барове и food trucks. Като един от най-мащабните фестивали за 2021 г., Mood for Food цели да привлече всички, които нямат търпение да наваксат с хубавото настроение.

Специално на Mood for Food

            Това издание на Mood for Food гарантира да бъде една идея по-пиперливо. След повече от година липса на приятни мероприятия, организаторите на фестивала са подготвили забавления за всеки вкус.

Освен вкусната храна и напитки, Mood for Food ще бъде арена на множество игри с награди, благодарение на партньорите на фестивала, а за да бъде поддържан състезателният дух, ще бъдат организирани турнири по джаги и тенис на маса!

И за да бъде лятната идилия абсолютна – ЕВРО 2021 по футбол ще бъде излъчвано на голяма видео стена – перфектното място за разпускане или пък силни емоции… за всички спрямо вкуса!

На територията на фестивала ще гостува и най-големият лунапарк в България – 10 атракциона, сред които блъскащи колички, пързалка, сърф, виенски колела и други, ще очаква смелите малчугани и тези, които преследват адреналина.

Участници в концертна програма:

            За настроението на гостите на фестивала ще се погрижат едни от най-обичаните български изпълнители!

 • На 04.06.  стартираме петъчното настроение с Дара
  • На 05.06. – на сцената на Mood for Food ще бъде Тита
  • Wosh MC  & FEEL поемат щафетата на 11.06
  • 12.06. –  група Остава
  • 18.06. – Алек Кирев
  • 19.06. Jeremy?