Sofia Lights Магическа реалност в парка

banner_lights

Между 1 и 8 септември 2022 парк Врана, София, отново ще се превърне в магическа реалност благодарение на артистичните светлинни инсталации от второто издание на SOFIA LIGHTS, част от проекта Urban Creatures. Събитието е включено в официалния Календар на културните събития на Столична община.

Тази година посетителите ще могат да се потопят в три нови светлинни инсталации – „Мегалит”, „Присъствие” и „Светулки”. А поради огромния интерес към инсталацията „Невидимите нишки“, която беше представена миналата година по време на първото издания на SOFIA LIGHTS, по изключение, тя ще бъде представена още един път по време на настоящото издание.

Началният час на събитието във вечерите от 1 до 8 септември (включително) ще бъде 21:00 часа. Последните посетители ще могат да влязат до 00:00, а инсталациите ще загасват в 00:30 ч. SOFIA LIGHTS е замислено като събитие, което да предизвиква посетителите да излязат от ежедневната си рутина и да се потопят в запомнящо се преживяване, въздействащо върху всичките им сетива.

Инсталациите нямат начало и край, няма сценарий, който да се следва и съответно за посетителите няма необходимост да пристигат точно 21:00, а могат да планират своето посещение във всеки един момент до 00:00 ч. Всеки ще може да се разходи в нощния парк със своето темпо и да открие магията по своя начин.

Информация
Кога?
От 1 до 8 септември 2022
Начален час: 21:00 ч.
Краен час за вход: 00:00 ч.
Краен час на инсталациите: 00:30 ч.

Къде?
Парк „Врана“
София, бул. Цариградско шосе 381
Източен вход, откъм стопанство Врана
(НЕ входа на бул. Цариградско шосе)

БИЛЕТИ
https://epaygo.bg/1826686089
Деца от 0 до 3: безплатно
Деца от 3 до 18: 10 лв.
Възрастни: 20 лв.
Инвалиди: безплатно
Ексклузивна предпремиера (31.08 от 21:00 до 00:00) за ограничен брой посетители + подарък: 120 лв.

ВАЖНО:
Билетите са лимитиран брой и след изчерпване няма да бъдат пускани нови.
Билети се продават само онлайн през EpayGo и на касите на EasyPay.
Билетите се закупуват за конкретна дата и важат само за нея.
Повече информация на: www.sofialights.com