Протест срещу управлението на Борислав Михайлов блокира Околовръстното шосе

protest-srestu-bfs

След като вчера привърженици на ЦСКА изградиха палатков лагер пред сградата на Българския футболен съюз в Бояна, за четвъртък (31.03.) в 17:00 ч. е организиран Национален протест срещу управлението на Борислав Михайлов и сегашното ръководство на БФС.

Ето и цялото съобщение от организаторите:

Общонационален протест срещу управлението на Борислав Михайлов на 31.03.22 г. в 17:00 ч. пред сградата на БФС в Бояна
Дойде моментът да се изправим срещу статуквото – обединени и заедно. Време е да се противопоставим на беззаконието и да кажем „Край!” на своеволието.
Призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички фенове, без значение от клубната принадлежност, но милеещи за любимата игра; всички хора, които искат да гледат качествен продукт – присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме заедно за общата кауза. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.
Нека се обединим в името на клубовете, които бяха неправомерно изключени от системата на БФС, защото имат различно мнение и си позволиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше забранено да практикуват любимия си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.
В четвъртък (31.03.) в 17:00 ч. се събираме пред сградата на БФС в Бояна за мирен протест срещу действията на БФС. Действия, пред които не можем да продължим да си затваряме очите. Имаме разрешение от Столична община да затворим Околовръстното и да продължим с изразяването на недоволството по подчертаваме отново – мирен път.
Бъдете с нас! Заедно сме по-силни!