Пролетното издание на фестивала Mish Mash Fest ще се състои на 5 и 6 март 2022 г. в Ларгото на София

mish-mash-fest

Над 50 независими автори представят творчеството си този уикенд
в първото за годината издание на Mish Mash Fest!

На 5-ти и 6-ти март 2022 г.  Mish Mash Fest – Spring Edition отново ще събере на едно място най-добрите независими автори и художествени марки от България.

Организаторите на форума, с подкрепата на Столична Община приветстват пролетта, представяйки на едно място красотата, която се създава в независимите ателиета и работилници. Изящните работи на българските творци ще бъдат достъпни под куполите на ЛАРГОТО – едно от най-емблематичните и красиви пространства в София – където творчеството и културата ще бъдат на своя територия.

Над 50 елитни автори ще представят красиви ръчно изработени бижута, керамика, натурална козметика, авторски дрехи, интериорни решения, книги и още много вълнуващи произведения на приложното изкуство.

Заповядайте с децата си! Освен вълнуващи книжки и играчки, ги очакват и детски ателиета и творчески занимания.

Mish Mash Fest – Spring Edition ще посреща посетители и в двата дни от 10.00 до 18.00 часа, като ще можете да купите произведение на изкуството, както с пари в брой, така и с карта. Присъствието на феста ще Ви гарантира и лично запознанство с голяма част от авторите, които ще са щастливи да Ви разкажат повече за себе си и творчеството си.

Със своите над 44 издания и над 6-годишна история, Mish Mash Fest се наложи като един от най-успешните и влиятелни базари на независими лейбъли и хендмейд автори – тяхната прецизна селекция привлича на всяко издание на фестивала хиляди ценители на красотата и авторските произведения.