Предстоящи събития в София за днес 7 юли

Избрахме за вас няколко предстоящи събития в столицата, които можете да посетите днес 7 юли, 2018 година

10:00 часа – Family fun – Забавления за цялото семейство – Зоологическа градина

Елате, заедно да се забавляваме! Очаквайте ни отново на 7 юли в Софийската Зоологоческа градина, от 10:00 до 14:00 часа, откъм Централният вход.
забавни игри и кътове
срещи с наши приятели и партньори
състезания
смях и настроение

11:00 часа – „Микрофонът е ваш“ – Борисовата градина 

На лятната сцена в Борисовата градина от 11 часа „Арт театър“ организира детското шоу „Микрофонът е ваш“.

13:00 часа – Fanta Play Tour Sofia 2018 – Паметник на Съветската армия

Време е да кажем „не“ на дъжда и лятото да започне с Fanta Play Tour! 
Тази събота, 07.07., те призоваваме да предизвикаш сетивата си с нашата щура и FANTAстична инсталация в градинката пред Паметника на Съветската армия между 13.00 и 20.00 ч.
Освен готино преживяване, студена и освежаваща Fanta и яките награди на място – лимитирана серия Sony PlayStation 4 Slim и у-ни-кал-ни PlayStation VR + PlayStation Camera и VR Worlds Bundle 🎮, ти обещаваме, че Fanta Play Tour ще бъде много по-различен и още по-готин! 🙂

15:00 часа – Представяне отбора на ЦСКА за новия сезон – Стадион „Българска армия“

17:30 часа – A to Jazz Festival – Южен парк II

За осма поредна година международният A to JazZ Festival ще се проведе в София. В дните от 6-и до 8-и юли едно от най-големите и очаквани музикални събития на столицата традиционно ще се разположи в красивия Южен парк II! 

Над 25 хиляди души от страната и много чуждестранни гости посетиха предишното издание на фестивала, за да се насладят на популярното шведско трио Dirty Loops, феноменът на съвременния джаз Robert Glasper Experiment, изключителният Christian McBride и още много други артисти от Европа и България. Програмата на A to JazZ включваше и детска образователна програма, специален фестивален щанд, пъстър арт-базар, барове с коктейли и хапване, както и луди джем сешъни до сутринта. 

В програмата на A to JazZ Festival 2018 и тази година място ще намерят едни от най-големите имена от световната, българската и европейска джаз сцена, както и много нови възможности за още по-приятно джаз изживяване под открито небе. Очаквайте повече подробности скоро! 

Входът е свободен. Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на Фондация “Америка за България”, Столична община и Министерство на културата. 

19:00 часа – Концерт на Софийският духов оркестър – Борисова градина

От 19 часа на лятната сцена в Борисовата градина ще свири Софийският духов оркестър.

21:30 часа – „Швейк на открито“ – площада пред Народния театър „Иван Вазов“

Швейк – театрален спектакъл , с участието на Герасим Георгиев – ГЕРО и Валентин Танев, ще отбележи своя 100-тен спектакъл на лятната сцената пред НАРОДЕН ТЕАТЪР „ИВАН ВАЗОВ“. Бъдете част от празника на „Швейк“ на 7 юли, когато ще бъдем част от „Театър пред театъра 2018“