Предстоящи събития в София за утре 20 октомври

ротондата-свети-георги

Избрахме за вас предстоящи събития в София за утре – събота 20 октомври

09:00 ч. Закриване на мотосезон 2018 – пред Храм паметник „Св. Александър Невски“ 

СОФИЙСКИТЕ МОТО КЛУБОВЕ, SOFIA RIDERS и СВОБОДНИТЕ МОТОРИСТИ, организират символично закриване на мотосезон 2018. Събитието ще се състои на 20.10.2018 г. в гр. София от 09.00 ч. пред Храм паметник „Св. Александър Невски“. Нека всички да се съберем и почетем паметта на загиналите мотористи през 2018 г., както и да се помолим за здраве, благоденствие и изцеление за всички пострадали през годината при пътно транспортни произшествия.
 
10:00 ч. Състезателният болид Gen2 от Формула Е пристига в София – Интер Експо Център

Тази година между 18-21 октомври в Интер Експо Център ще се проведе международното автотехническо изложение Аутомотив Експо София. Събитието е подходящо както за професионалисти от автомобилната индустрия, така и за автомобилни фенове и потребители. 

Специално за изложението АББ ще докара в България състезателния болид Gen2 от Формула Е – световния автомобилен шампионат за електрически болиди. Всеки гост на събитието, който желае, ще може да разгледа и направи снимки с автомобила.

Освен представянето на Gen2, АББ ще осигури зареждането на електромобилите, които ще бъдат налични за тест драйв по време на събитието. Гостите ще могат да се запознаят по-подробно с начина, по който работи зарядната станция Terra 53, и възможностите, които предлага за крайните потребители.

11:00 часа – Ден на японските бойни изкуства и традиции – Ларгото

Събитието има амбициозната цел да представи на едно място цялата палитра на традиционна и модерна Япония. За пореден път представители на японските бойни изкуства ще демонстрират своите умения и ще проведат демонстрации и тренировки на открито, а български клубове и школи по японски традиционни и съвременни изкуства, които членуват в Клуб „Приятели на Япония в България – Нихон Томоно Кай“, ще покажат пред гостите на съби тието пъстрата и богата картина на японската култура.
Заповядайте, за да видите и преживеете Япония – древна, модерна и многолика!

11:00 часа – Tест райд на нови модели електрически велосипеди DRAG – хотел Хилтън

Заповядайте тази събота на шатрата на DRAG на алеята в дясно на хотел „Хилтън” , от страната на ул. „Астана”, където ще имате шанса да изпробвате възможностите на електрическите велосипеди DRAG: ION, Escape, MotivE. Предлагаме ви шанс да изпробвате новите електрически велосипеди DRAG преди да влязат в продажба в началото на 2019 година. Независимо дали вече сте запознати с ползите от е-байковете, или ще го направите тази събота на тест райда, ние ви даваме възможност да капарирате избран от вас модел с отстъпка.

11:00 часа – Есенен базар на изкуствата vol. 2 – Grand Hotel Sofia

Меката и топла есен ни вдъхновява със своята премяна!
Заповядайте на базара, за да споделим нашите вдъхновения с вас, да побъбрим, да се забавляваме и да живеем по-цветно!
Добавете повече цвят и творчество в ежедневието си!
На базара ще срещнете изобилие от ръчно-изработени бижута, дрехи, аксесоари, шапки, плетива, декорации, играчки и др.
Натурална козметика, рисуване с къна, ботаник татуировки и др.

12:00 часа – Да играем волейбол с Владо Николов – Mega Mall Sofia

Заповядайте на 20-и октомври, събота, в Мега Мол София, където ще имате възможност да поиграете волейбол заедно с легендарния капитан и „Софийска вода“. 

Очакваме ви с деца, с близки или приятели! 

Ще научите много за волейбола, ще пробвате истински забивки, ще можете с цялото семейство да играете с Владо Николов и неговите деца от волейболното училище „Владимир Николов“, ще научите много за спорта и водата, която ни прави активни. Всички присъстващи ще могат да си направят и селфи с Владо Николов и да получат автограф от него. 

12:00 часа – Спортен полуден на езерото Панчарево

Ако се чудите как да прекарате уикенда си без да съжалявате, че не сте чели, се запишете и елате да покараме безплатно водни колела и лодки на ез.Панчарево. Насладете се на приятната компания с колеги, съчетана със спорт и наслада от природата. Събитието ще се проведе на 20.10.18г. (събота) от 12ч.

13:00 часа – VIII Фестивал на виното – Bulgaria Mall

Време е за хубаво вино! А какво по-подходящо място за това от Фестивала на виното в Bulgaria Mall? За шеста поредна година събитието радва почитателите на хубавото вино.

Осмото издание ще се проведе на 20 и 21 октомври на ниво партер в Bulgaria Mall от 13ч. до 19ч. Богата палитра от винени вкусове от чужбина и страната ще бъде представена на посетителите на събитието. Наред с големите имена във винопроизводството, ще вземат участие и редица нови изби, които гостоприемно отварят врати за любителите на виното.

И тази година във Фестивал на виното ще се включат участници от Българска асоциация на независимите лозаро-винари, както и шеф Станимир Радичев, който ще представи своите уникални сирена с трюфели – идеалното допълнение към богатството от винени вкусове.

Входът е свободен за всички желаещи да се насладят на разнообразието от винени вкусове и аромати.

Очакваме ви – ниво партер

15:00 часа Футбол Славия – Септември /София/ – стадион „Васил Левски“