Предстои специализирания кариерен форум „Дни на кариерата ИТ, Комуникации и Аутсорсинг”

Предстои специализирания кариерен форум „Дни на кариерата ИТ, Комуникации и Аутсорсинг”

За поредна година предстои специализирания кариерен форум „Дни на кариерата ИТ, Комуникации и Аутсорсинг”.

Срещи на бизнеса и търсещите работа в четири академични града и виртуално. Програмирай бъдещето си с IT Дни на кариерата 2022 в:

– София – 11 октомври;

– Виртуален ден – 13 октомври;

– Пловдив – 18 октомври; – Варна

– 20 октомври;

– Габрово – 25 октомври.

Участвай и се регистрирай: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students

Тринадесетото издание на кариерния форум дава възможност на студенти, млади и опитни специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга.

Събитието е място за виртуални и лични срещи между търсещите професионално развитие и представители на компаниите – лидери в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Водещи компании от най-стабилните сектори предлагат кариерни възможности за първа работа или стаж и за хора с опит.

Традиционните събития на живо в четирите академични града ще се проведат съгласно всички разпоредби за безопасност на Министерство на здравеопазването.

НОВО: ScanFactor – кариерните форуми на живо с дигитален обмен на данни.
За първи път в България ще се позволява лесно и практично споделяне на профил, автобиография или портфолио на търсещ кариерни възможности кандидат с предлагащите работни позиции само с QR код.
Виж повече тук.

Виртуалният ден ще се проведе изцяло онлайн, давайки възможност на работодатели и търсещи работа от страната и чужбина да се включат напълно безопасно, независимо къде се намират по света.

JobTiger е най-големият доставчик на HR услуги за работодатели и търсещи работа в България. Повече от 20 години на пазара компанията е организатор на най-големите кариерни форуми в България, най-значимият от които е „Национални дни на кариерата“. „Дни на кариерата” ИТ, Комуникации и Аутсорсинг са съществена част от годишния календар на тези събития.

Форум „Дни на кариерата ИТ, Комуникации и Аутсорсинг” стартира през 2010 г. През първата година събитието се провежда само в София и в него участват 22 компании и 400 участника.

Първият специализиран форум у нас, от който са стартирали кариерите на повече от 14 хиляди души, се развива бързо и придобива национални мащаби и виртуално измерение с онлайн ден.

През 2016 събитието вече е традиционно за София и добавя гр. Пловдив, като привлича участието на 1050 посетителя и 106 изложителя.

През 2017 кариерният форум се разраства и добавя и гр. Варна сред традиционните локации, а през 2019 вече се включва и гр. Габрово, с което събитието става традиция за университетските градове с технически профил и специалност. От 2020 събитието има и своя виртуален ден.

През 2021 събитието се реализира на живо в София, Варна, Габрово и онлайн ден. Посетителите са 3000 и 65 фирми изложители. Златен спонсор на 13-ото издание на „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ е Amdocs. Бронзов спонсор – Accenture.

През 2022 година „Дни на кариерата ИТ, Комуникации и Аутсорсинг” ще се проведе присъствено в София, Пловдив, Варна, Габрово и виртуален ден.