Предизвикай се с кауза и спечели страхотни награди

Над 100 страхотни награди очакват всички, които се регистрират за благотворителното събитие “Предизвикай се с кауза” на “Заедно в час” тази пролет. Сред тях има ваучери за приключения и фитнес активности, спортни артикули, вдъхновяващи книги и др. 

Наградите са осигурени от партньори на събитието безвъзмездно и целят да осигурят допълнителен стимул за участниците в инициативата. 

Събитието “Предизвикай се с кауза”

“Предизвикай се с кауза” – е нестандартно спортно събитие, което ще се проведе на 30 май от различни точки на България и света. Целта на инициативата е да обедини хиляди хора от страната и чужбина, които вярват, че образованието е ценност за цялото общество, като ги провокира в рамките на един ден да изпълнят лично спортно предизвикателство. Събитието е отворено за хора на различни възрасти и без значение от тяхната физическа подготовка. 

Всички, желаещи да се включат, трябва да се регистрират предварително на сайта на събитието със символично дарение за “Заедно в час”.

В регистрационната форма участниците избират от спортните категории – ходене, бягане, плуване, колоездене, катерене или друга по избор. След това остава сами да оформят своето предизвикателство и да го изпълнят до 30 май или на самата дата.

Томболата и наградите

Всяка регистрация за “Предизвикай се с кауза” автоматично включва и записаните участници в томбола с награди. Те ще бъдат изтеглени през томбола на 2 юни. 

Ето и наградите до момента:

 • Ваучери за рафтинг и каяци от Reflip
 • Месечни карти за спортни активности в Garitage Park Sport Center
 • Ваучер за преживяване с Utopia Forest 
 • Достъп до дигитални лагер школи по програмиране от logischool
 • Курс по мобилност и книги от Инес Субашка
 • Ваучери за преживяване по избор с Go Go Adventures
 • Ваучери за 3 месеца катерене от Walltopia 
 • Ваучери от Sport Depot 
 • Ваучери от Asics
 • Бройки от книгата „Да тичаш към себе си“ на ултрамаратонеца Краси Георгиев от AMG Publishing
 • Ваучери за тренировки и индивидуална консултация от Motivity
 • Ваучери от ozone.bg 
 • Ваучер за двама за пътуване с кораб „Анастасия“, посещение на музейната експозиция на остров Света Анастасия и 3D експозиция от ОП “Туризъм”, Община Бургас
 • Ваучери за уроци по народни танци с школа Свиленица за двама
 • Ваучери за онлайн курс по презентиране от 365 labs
 • Шоколади от Станимира Шоколадовата къща
 • Zero Waste продукти от Valdera Life
 • Индивидуални тренировки и бутилки от MaxFit
 • Ваучери за достъп до My MultiSport от MultiSport и др.

Информацията за наградите непрекъснато се допълва, а подробности може да следите на сайта на “Предизвикай се с кауза” https://zaednovchas.bg/sport/.

Освен компаниите, които осигуряват награди за томболата партньори на “Предизвикай се с кауза” са още технологичната компания Nexo, Garitage Park, Garitage sports center, зала “Левски София”, детска градина “Веселото Гардже”, CrossFit Vitosha, Vlado Volley, BRUM Scooters и Logischool.

Медийни партньори на събитието са bTV и сайтовете Майко мила, Под моста, Обекти, Новите родители, Лицата на града, Програмата, Go Guide, My Sofia, YouthHub, sCool media, Списание 360, Списание 8 и НПО порталът.

Вижте прессъобщението в своя браузерНад 1000 ученици от цялата страна се предизвикват с кауза и тренират с ултамаратонеца Краси Георгиев

Благотворителното събитие “Предизвикай се с кауза” подкрепя българското образование и работата на фондация „Заедно в час“

Повече от 1000 ученици от 19 населени места и 31 училища се включват в тренировки с ултрамаратонеца Краси Георгиев, “Заедно в час” и Chair Up, за да развият ценни умения, физическа активност и да подкрепят първото издание на благотворителното събитие Предизвикай се с кауза.

Нестандартното събитие е първото по рода си, което провокира всеки желаещ да изпълни лично спортно предизвикателство в деня на 30 май в подкрепа на българското образование и работата на фондация “Заедно в час”. За участие се изисква регистрация на сайта https://zaednovchas.bg/sport/, символично дарение за каузата и изпълнение на свободно заявеното предизвикателство до 30 май.
 

Специална тренировъчна програма за ученици
За учениците и децата регистрация на сайта не е необходима. За тях обаче има предвидена специална тренировъчна програма от екипа на Краси Георгиев и Chair Up. Програмата включва 5 минутни видеа с различни физически упражнения за развиването на техники за фокус и концентриране, енергизиране, справяне с напрежението, разпускане и раздвижване. В рамките на шест седмици учениците и учителите получават по едно видео, което да използват в своите часове или в свободното време. През видеата те могат да подобрят физическото си състояние, настроение и умение за фокусиране и да се раздвижват ефективно по време на онлайн обучението. 

31 училища от почти всички области на страната заявиха официално включване в предизвикателството, като това им позволява в края на май да спечелят с томбола специални награди – посещение от Краси Георгиев и Chair Up в тяхното училище, нови спортни топки и 3 тренировки по волейбол в зала Левски от Vlado Volley.

Видеата са публично достъпни и във видео канала на “Заедно в час”, така че всички желаещи могат също да тренират и да се подготвят за своето предизвикателство с тях.

“Предизвикай се с кауза” е за всички

“Предизвикай се с кауза” вдъхновява вече стотици хора да се предизвикат на 30 май със спортно постижение в подкрепа на българското образование. В събитието ще се включат служители на различни компании с екипни предизвикателства, популярни спортисти, актьори, запалени любители на различни видове спорт и хора, които искат да се забавляват и да подкрепят кауза, в която вярват. Освен удовлетворението от изпълнено предизвикателство всички регистрирани участници участват и в томбола с над 100 страхотни награди – ваучери за преживявания, спортни артикули, тренировки и много други. 

Партньори на “Предизвикай се с кауза” са технологичната компания Nexo, Garitage Park, Garitage sports center, зала “Левски София”, детска градина “Веселото Гардже”, CrossFit Vitosha, Vlado Volley, BRUM Scooters и Logischool.

Медийни партньори на събитието са bTV и сайтовете Майко мила, Под моста, Обекти, Новите родители, Лицата на града, Програмата, Go Guide, My Sofia, YouthHub, sCool media, Списание 360, Списание 8 и НПО порталът.

Каузата 

Всички събрани дарения от “Предизвикай се с кауза” ще бъдат инвестирани в работата на организацията за осигуряване равен достъп до качествено образование за всяко дете. Фондация “Заедно в час” вече 10 години работи за това, като развива нови учители, подкрепя училищни екипи и изгражда партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система. “Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация “Америка за България” и е част от глобалната образователна мрежа Teach For All.Изтеглете снимки с ученици, които се включват в „Предизвикай се с кауза“.

Видеата с тренировките на Краси Георгиев може да видите на този линк.

Изтеглете илюстрации за събитието с различните спортни категории тук.

В публикацията може да вградите и ютуб видео за „Предизвикай се с кауза“

Кои са известните лица, които ще се предизвикват с кауза / Изтеглете снимки на част от посланиците.

Споделяме и фейсбук събитието „Предизвикай се с кауза“. В instagram можете да използвате също специални стикери при търсене с ключова дума „предизвикай се“.За допълнителна информация и всякакви въпроси:
Павлина Радославова, 
сътрудник „Маркетинг и комуникации“ в „Заедно в час“
email: p.radoslavova@zaednovchas.bg / communication@zaednovchas.bg
тел.: 0885 35 60 75Получавате този имейл, защото смятаме, че изпратената информация може да представлява интерес за вашата медия.