Намерете най-добрия университет с интерактивните инфо сесии на Access Masters. Онлайн изложение за магистратури, 24ти ноември

access-masters

Мечтаеш за вдъхновяваща професия?

Търсиш нови приятели?

Очакваш невероятен студентски живот?

Избери международна Магистратура и ще имаш всичко това!

Access Masters те кани на интерактивно онлайн изложение на 24 ноември, за да се запознаеш с топ бизнес училища от цял ​​свят.

Ето какво те очаква:

• Консултирай се с Bocconi University, EDHEC Business School, IESE Business School, Hult International Business School и много други

• Подготви се за кандидатстване и тестове, намери финансиране

• Информирай се от презентации, информационни сесии, семинари

• Всеки участник в онлайн събитието получава 10% отстъпка от месечните карти на StudyHub, първото денонощно пространство за учене в София

Ако решиш да участваш, може да си щастливият участник, който ще спечели безплатно кандидатстване или стипендия от 1 000 Евро за университет по избор!

Всичко това в три думи:

Разнообразие. Толкова много възможности! Бизнес, мениджмънт, маркетинг, финанси. В България, в близка или далечна, позната или още непозната дестинация. Изборът е твой.

Свобода. Все още ли правиш планове за 2021? Вземи максимума от най-добрите магистърски програми с редовно обучение или бъди гъвкав със задочно или дистанционно обучение.

Сигурност. Каквото и да избереш, направи го спокойно. Виртуалното изложение ти дава всичко нужно, за да намериш най-добрата Магистратура като се включиш от където ти е удобно.

Запиши се за Access Masters още днес: https://www.accessmasterstour.com/link/GHi

Регистирай се сега!