Монасите от Шаолин – Мистичната сила на кунг фу със спектакъл в София

shaolin-sofia

СПЕКТАКЪЛЪТ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН НА 22 И 24 ФЕВРУАРИ 2020 В СОФИЯ И ВАРНА

Монасите от Шаолин са безспорно явление, което всеки път впечатлява публиката с невероятните постижения на човешкия дух и природа. Повече от 25 години те пътуват по света и демонстрират своите изключителни умения. Следващата година, монаси от най-различни възрасти ще демонстрират в София и Варна магията на Кунг Фу изкуството. Представлението на 22 февруари е в зала 1 на НДК, а в морската ни столица ще се състои на 24 февруари в ДКС. Гостуването на Монасите от Шаолин се организира от Loud Concerts.
Билетите за спектакъла МОНАСИТЕ ОТ ШАОЛИН – МИСТИЧНАТА СИЛА НА КУНГ ФУ влизат в продажба от днес, 2 септември, в мрежата на Eventim ( www.eventim.bg ) и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис.
Ценовите категории за София са от 35 до 85 лева, а за Варна от 25 до 60 лева, в зависимост от местоположението в залите.
Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.
Повече от 1500 години легендарните монаси от Шаолин Кунг Фу са Майстори на енергията. Вътрешната енергия на човека – Ки и нейното овладяване, води до невероятни постижения, които изглеждат невъзможни за обикновените хора. Тя може
да бъде блокирана или стимулирана чрез медитация и техники на дишане, така че да се изолира болка или нараняване за кратък период от време, а също така може да бъде използвана и за лечение. В манастира Шаолин, в близост до свещената планина
Суншан, Дзен будистите започват да практикуват физическо и духовно усъвършенстване още от най-ранна възраст.
Двата спектакъла, на 22 февруари в София в НДК и на 24 февруари във Варна – зала ДКС, ще представят историята на Шаолин чрез майсторски изпълнени физически упражнения от група от 18 монаси, водени от своя възрастен учител. Те ще демонстрират ненадминатото си Кунг Фу и Ки Гонг майсторство, постигнато с дългогодишен труд.
Българската публика ще се потопи в тайните на китайската философия и митове, мъдростта на Дзен будизма и изумителни сцени, постигнати благодарение на овладяването на вътрешната Ки енергия.
Интерактивните спектакли ще помогнат на публиката да надникне в тайнствения свят на китайските монаси и тяхната мистична енергия!