Коледен парк София отваря врати на площад Славейков

koleden-bazar-sofia

Организаторите на „Коледен парк София“ канят столичани от 4-ти до 30 декември на Площад Славейков, където да отброят заедно дните до празника и да споделят чудния коледен дух.

Вълшебно коледно настроение, открита музикална сцена, фуд&дринк зона, коледна гора, шопинг зона от дървени къщички с произведенията на най-талантливите творци на приложно изкуство и художествени занаяти, фермерски продукти от български производители и много други приятни изненади за малки и големи ще ни очакват в сърцето на града, на емблематичния площад.

Фестивалът се провежда с любезното съдействие на Столична община, Пазари „Запад“ и Район „Средец“. Организатор на събитието е екипът на Mish Mash Fest, един от най-популярните и успешни крафт базари в България, с над 7-годишна история и 60 издания. В традицията на фестивала е винаги отличната селекция от независими автори и дизайнери, добрата организация, празничното настроение и огромният интерес към всяко едно издание.

На фестивала ще се изявят детски и младежки хорови и музикални формации, както и утвърдени имена от българската джаз, етно, госпъл и поп музикална сцена. Ще имаме възможност да гледаме стенд-ъп изпълнения и театрални представления, а всички желаещи да си оставят незабравим спомен ще могат да се снимат на специалния фотокорнер. Коледната гора ще се състои от живи елхички от Коледна-Елхичка.com, които после ще бъдат върнати за доотглеждане в разсадника организацията на ул. Витошко лале, така че догодина да може отново да ни радват.