Какво да правим утре в София?

спирки

Избрахме за вас интересни събития в София за събота 24 ноември, 2018 г. 

10:00 часа – DiVino.Taste 2018 – Интер Експо Център

През ноември 2018 DiVino.Taste отново ще се събере най-добрите български изби на едно място.

Тази година DiVino.Taste ще се проведе на ново място – Inter Expo Center – Интер Експо Център, Зала 5 /изложение/ и Зали Мусала и Вихрен /майсторски класове и лекции/. Всеки винен познавач, ценител и ентусиаст ще може да се запознае с винарите и техните най-добри вина. DiVino.Taste ще ви помогне да откриете над 500-те вина от над 70 български изби. DiVino.Taste и тази година е с богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации. Divino.Taste e най-големият форум на качественото българско вино. Ако искате да научите повече за това какво е Divino.Taste, да видите историята на изложението или да се запознаете с организаторите посете сайта http://taste.bg/

10:00 часа – Международна изложба на котки – Национален музей „Земята и хората“

На 24 ноември 2018г. с удоволствие Ви каним на 55 и 56 международна изложба на котки, които по традиция ще се проведат в Национален музей „Земята и хората“ в гр.София, бул. „Черни връх“ № 4. Очакваме ви в двата дни в часовете от 10:00ч. до 17:00ч.

Всеки регистрирал се за нашия електронен бюлетин, ще участва в томбола, а 10 от участниците в нея ще спечелят едномесечно хранене с Hill’s за своята котка. А всеки, който посети нашия щанд, ще получи пакетче храна за проба за своята котка. Кампанията СНИМКА С КАУЗА ще се проведе и тази година. Каузата има за цел да събере дарения за спасени бездомни котки, като част от кампанията Hill’ s Храна, Подслон, Любов. За всяка снимка, направена от нас пред специално създадената за това стена на Hill’s в Музей „Земята и хората“ ще дарим два дни безплатно хранене на бездомна котка. По време на изложбата ще можете да видите, както чистопородни котки, така и домашни котки, които ще се се състезават в конкурси за ,,Най- красива котка“ на изложбите в два поредни дни. Котките са разделени освен по породи и по възраст. Най- възрастната котка ще получи наградата ,,Ветеран“ на изложбата. Котките се оценяват по стандартите за породи, определени от Европейската Федерация по Фелинология (FIFe),чийто член е НФФе. Всеки стандарт за порода е приет и одобрен от Комисия на ФИФе

11:00 часа – Немски коледен базар – Градската градина в София

Автентичен немски вурст, плодово греяно вино и множество красиви дървени играчки и сувенири. Това очаква столичани и гостите на града от 23 ноември до 24 декември в градинката срещу Народния театър. Традиционният Немски коледен базар ще се проведе за седма поредна година. И този път организаторите са предвидили богата културна програма.

12:30 часа – Футбол Септември /София/ – Черно море /Варна/

18:30 часа – Коледен концерт с Васил Найденов – Сердика център

Ела на концерта на Васил Найденов, на който заедно ще запалим коледните светлини на Сердика Център! Очакваме те на 24.11 от 18:30 часа, за да се потопим в празничния дух!

19:00 часа – Народен RAVE | Mp3 Experiment – Градинката пред Народния театър

Mp3 Experiment е една история за аудио ритъм, в който всички почитатели и любопитстващи натури създават като слушат онлайн или изтеглят аудио файл със синхронизирана музика на територията на обществено пространство чрез слушалки.

Ето как работи: ▶ Първо създаваме оригинален аудио mp3 файл, който участниците ще трябва да добавят в мобилните си устройства или да го слушат чрез онлайн стрийминг. / www.vibesradio.org ▶ В заветния Ден всички се отправят към едно и също обществено място, заедно със своите слушалки, сливайки се с останалите хора, дошли на Народния рейв. На това място в предварително зададеното начално време на събитието се дава сигнал, с който участниците синхронизират възпроизвеждането на аудиофайла. ▶ Локацията на събитието ще се променя и така местата, през които MP3 EXPERIMENT 0001 ще пренесе своята музика ще бъдат няколко. Началната локация: Парка пред Народния Театър.