Какво да правим в деня на детето

Избрахме за вас предстоящи събития за деня на детето 1 юни:

09:00 ч. Вход свободен в Зоологическата градина

По случай Деня на детето – 1 юни – Столична община  предоставя свободен достъп в едно от най-любимите на всички деца мяста – Зоологическата градина на София.

Ще имате възможност не само да се разходите из парка, потънал в зеленина, но и да се насладите на новите обитатели – двойка бели бенгалски тигри.

Можете да видите и новородените  животни – муфлони, козирози, благороден елен, виетнамски петнист елен, поотрасналите вече антилопи кана, огърличести пекари, както и старите познайници и любимци на децата – слоницата Артайда, белият носорог Чико, хипопотамът Норман, неговият по-малък събрат Емилио и много други.

09:00 ч. Безплатни игри в Спортен бар „Академията“ – Дианабад

Спортен бар „Академията“ – Дианабад официално отваря врати на 1 юни (понеделник) в 09:00 часа. Подготвили сме два дни на отворените врати!

Следвайки всички препоръки и предписания на Министерството на здравеопазването, екипът ни ви моли да спазвате инструкциите за безопасност и да носите маски, когато ни посещавате.

Всеки от вас ще може да играе на нашите съоръжения напълно безплатно в рамките на 1 и 2 юни (понеделник и вторник).

Играйте на билярд, снукър, джаги, дартс и ps4. Може да играете до 1 час на определена игра само, ако има чакащи (ако няма чакащи ще може да играете, докато не ви свършат силите 😉 ).

10:00 ч. Играй с нас на 1 ЮНИ – Стадион „Раковски“

По случай Деня на детето организираме спортни игри за деца от 4 до 12 години.

Достъпно и безплатно за всички.

Футбол
Щафетни игри
Занимателни игри

Защо не трябва да пропускате?

Децата ще спортуват и ще се забавляват на своя празник, а ние ще се постараем всяко дете да остане доволно от деня си!

11:00 ч. Вход свободен в Музикалния театър

Заповядайте на 1-ви юни от 11:00 часа на голямата сцена на Музикалния театър на спектакъла „Да целунеш принцеса” с ВХОД СВОБОДЕН

„Да целунеш принцеса” е мюзикъл за деца по приказката на Андерсен „Принцесата и свинарят“. Една история за принца, който става свинар, за да докаже на капризната и разглезена принцеса, че в живота има по-ценни неща от материалните придобивки.

17:00 ч. Ден на детето в „Младост“ -парк „Младост 3“

Денят на детето в парк Младост 3 започва в 17.00 часа с кукленото представление „Мечо Пух“.

С много настроение ще ни зареди пианистът от познатото ни предаването „Кой е по- по- най?“, който е организирал за вас и вашите родители най-разнообразни музикални игри и забавления.

За празника арх. Стефан Стефанов обещава още много изненади за малки и големи.