Какво да правим през уикенда? Предстоящи събития за 17 март събота

bulgarian-flag-and-baloon

Избрахме за вас предстоящи събития в София за събота, 17 март

09:30 ч. Volkswagen Club Fest 2018 – Интер Експо Център

За 9-та поредна година Клуб на привържениците на Фолксваген в България ви кани на най-голямото събитие за феновете на Фолксваген, а именно Volkswagen Club Fest 2018!!! Провеждането му е зареждащо, но и трудно предизвикателство. Особено за участниците в него, които, за да подготвят автомобилите си, влагат безсънни нощи и неимоверни усилия. И онази неизчерпаема страст, която ги превръща в коли с души

10:00 ч. Тренировка с кучета –  гр. Нови Искър, поляната зад Надин, GPS координати: 42.799563,23.334815

Всички любители са добре дошли да наблюдават и да се запознаят с тази толкова атрактивна и изключително трудна част от дресировката на най-добрите работещи кучета. Тренировките IPO са разработени в Германия като основен метод за обучаване на немски овчарки от най-високо ниво. Те са насочени към идентифициране на пригодността на отделните кучета за работа в няколко направления:
Издръжливост
Ловкост
Темперамент и нерви (колко добре кучето се справя със стреса)
Кураж
Интелигентност
Лоялност към собственика
Желание за работа

10:00 ч. Витоша X Lines – Местността около върховете Малък и Голям Резен

Екстремни скиори и сноубордисти превземат Витоша по земя и въздух! 
Витоша ще бъде домакин на няколко много интересни събития! Организаторите на екстремната фрийрайд надпревара X Lines и на Витоша Сноукайт Фест се обединяват, за да проведат едно уникално събитие в любимата и „домашна“ за всички софиянци планина. Местността около върховете Малък и Голям Резен ще приеме състезанията по ски и сноуборд в необработен терен, както за мъже и жени, така и за деца. През 2015-та година се проведе първото издание на събитието X Lines, което беше и първото въобще подобно събитие за деца в България. 
Зоната на платото над Голи връх пък ще приеме дългоочакваното завръщане на Витоша Сноукайт Фест и ще даде възможността на всички посетители да се запознаят или да усъвършенстват уменията си зад крилата. Сноукайтът набира все по-голяма популярност, както в България, така и в чужбина, а подобни събития дават възможност на желаещите да изпробват специализирана екипировка и да придобият нови знания. 

10:00 ч. Масова дегустация на Супер Селска Комбинация -Братя Хлебари /ул. Г.С.Раковски 44/

Тази събота вкарайте в плановете си и едно идване на гости в Хлебарницата, където заедно ще си хапнем Гурменица върху хляб от Братя Хлебари / Baker Brothers – супер селска комбинация, нали?
На масата за дегустации в Хлебарницата ще има и Delishu – Деликатес от заквасено кашу 

10:00 ч. Международен турнир по карате NIKON OPEN 2018 – Асикс Арена

10:00ч. Бебемания – Интер Експо Център, Зала 4

Заповядайте на Бебемания на пазар!
Вход свободен!
 

За втора поредна година Организаторите на ежегодното изложение „БЕБЕМАНИЯ” в лицето на АТСДБ (Асоциация на търговците на стоки за детето в България) решиха да предложат нещо различно за всички бъдещи и настоящи родители на бебета и малки деца. 
Тази пролет ще имате възможност да се запознаете, да си изберете и закупите всичко необходимо събрано на едно място – „БЕБЕМАНИЯ на пазар“.
В Изложението участие ще вземат фирми-национални дистрибутори, които ще предстaвят над 120 водещи европейски и световни марки, както и български производители, които са се доказали в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите.

 

11:00 ч. Семейна събота – Национален политехнически музей  

 Посетителите ще имат шанса да се снимат в специална дигитална среда с емблематични предмети от миналото, да се потопят в магията на стара София и света на техниката.

С помощта на специалисти участниците ще си „сътворят“ сами неповторими фотографии, които принтирани на момента, ще отнесат със себе си за спомен. Работилницата е част от поредицата фотографски събития на Център „Алос“. Вход: 10 лв. (включва 2-ма възрастни с до 3 деца).

19:00 ч. Нощ на звездите /Фондация Енчо Керязов/ – Арена Армеец

СЕДМАТА НОЩ Дами и господа, свечерява се! И отново ще настъпи вашата „Нощ на звездите”! Седмата, най-бляскавата нощ, в която ще изгреят артисти от 11 държави.

√ 5 рекорда от Книгата на Гинес… √ 6 приза от Монте Карло… √ 20 екстремни каскади ще ви оставят без дъх… √ комик от Бродуей ще ви разсмее до сълзи… √ живо торпедо ще ви накара да не вярвате на очите си… √ човекът-паяк ще ви смае с неограничените възможности на човешкото тяло и дух… √ смъртоносен арбалет ще ви прикове към столовете… … и още много, много изненади в грандиозния спектакъл в церемонията за обявяването на седмите годишни награди на фондация „Енчо Керязов” за 2017 година…