Както всяка година – гей парад и анти гей парад в центъра на София

gay-parade-sofia-pride-2019

„Не давай власт на омразата, дай власт на любовта“ срещу „Да запазим децата от разврата“

За дванадесета поредна година, тази събота в София отново ще се проведе традиционния „София прайд 2019“.

Събитието ще започне в 16:00 ч с музикална програма пред Паметника на съветската армия, а самото шествие ще бъде в 19:30 ч. Маршрутът на София прайд 2019 се пази в тайна, заради страха от провокации.

В София прайд 2019 ще вземе участие Певицата Нета, която донесе победа за Израел в Евровизия 2018 с изпълнението Toy (Играчка), съобщават организаторите. Нета ще се качи на сцената преди началото на шествието в 19:30 ч., а по-късно в същия ден ще изнесе концерт на покрива на сградата на „Уолтопия“ в Техпарк София. Събитието там е официалното афтър парти на Прайд и ще започне веднага след края на шествието, като ще бъде осигурен и безплатен транспорт, тръгващ от Паметника на Съветската армия.

Нета Барзилай или просто Нета представи преди броени дни и новото си парче от сцената на Евровизия 2019 в Тел Авив, където също участва и Мадона. Нета е първият победител в песенния конкурс, който идва в България по повод Прайд. Самата тя е отявлен защитник на правата на жените и ЛГБТИ хората по целия свят. Наскоро тя заяви, че е абсурдно гей хората да нямат равни права в родната й страна Израел.

„Не давай власт на омразата, дай власт на любовта“ е посланието на 12-то ежегодно шествие на София Прайд 2019, което се провежда в подкрепа на равенството на ЛГБТИ хората и ще се състои на 8 юни тази година. Както обикновено, събитието ще започне в 16:30 ч с концерт пред Паметника на Съветската армия, а самото шествие ще бъде в 19:30 ч.
За да изразят своята подкрепа участие в музикалната програма преди шествието ще вземат още и Галена, Михаела Филева, Ерол Ибрахимов от Уикеда, Мила Роберт, Рут Колева и групата IVA.

СТОЛИЧНАТА ПОЛИЦИЯ НА КРАК ЗАРАДИ „СОФИЯ ПРАЙД“ И ОЩЕ ТРИ ШЕСТВИЯ

В същия ден на 8 юни от 17 часа, от организацията Национална съпротива също ще се съберат и ще направят „анти гей парад шествие“ под лозунга „Да запазим децата от разврата“ с което ще протестират против. Ето и цялото съобщение от организаторите на шествието „Да запазим децата от разврата“:

Българи, 
и тази година ще има гей-парад!
И тази година ще хулят Бог и ще се гаврят с православния български народ!
И тази година ще се потъпкват семейните ценности!
И тази година чужденци ще хулят традициите ни и ще се опитват да ги заменят с ужасни гнусотии!
И тази година патологията ще шества под знамето на дъгата, гавреща се с нормалността!
И тази година злото ще търси път към сърцата и душите на българските деца!
Но и тази година, ние от Национална съпротива ще излезем в защита на България, вярата ни, народа ни и бъдещето ни – нашите деца!
11 години Ви предупреждавахме, че таргет групата на содомитите са
българските деца, мисля че днес вече няма съмнение в това, като доказателството са самите участници на гей парада. 15-16 годишни деца изтръгнати от тази патология от родителите им и станали проводници на това зло. 
11 години ви казвахме, че содимизацията се извършва под чужд диктат с помощта на нашите политици и медии и вече на всички е ясно това след „Истанбулската конвенция” и „Стратегията за детето”!
Днес пак Ви приканваме да излезете с нас, в защита на българските деца!
Събираме се на 08.06.2019 ( събота) на Пилоните на НДК от 17 часа
Да запазим децата от покварата с която ги заливат…
Да запазим децата от разврата!