Безплатна атракционна линия до Зоопарка за Деня на детето

atrakcionen-avtobus-do-zooparka

Безплатна атракционна линия до Зоопарка за Деня на детето!

Линията ще се движи тази събота, 1 юни, от 10 до 19 часа и ще превозва малки и големи от центъра на София до Зоологическа градина София / Sofia Zoo!

Работното време на линията е съобразено с работното време на Зоопарка, като интервалът на движение ще бъде на всеки 20 минути!

Линията ще се обслужва с ретро автобуси на общинското предприятие Столичен автотранспорт , Сдружение „Градски транспорт и инфраструктура“ и Икарус 260 и 250 България.

По повод отбелязването на Международния ден на детето 1-ви юни ОП „Зоологическа градина – София„ ще е с безплатен вход за всички посетители – деца и възрастни. Освен най-богатата зооколекция от животни от цял свят, някои от които са редки и застрашени видове, на 1-ви юни за децата са предвидени полезни и забавни занимания при Западния и Централния входна зоопарка.

Зоопарка ще работи с редовно работно време и ще е отворен от 9:30 до 18:00, а престоят на посетители в е разрешен до 19:00ч.Залите „Маймуни“ 2 и 3, „Големи котки, терариум и аквариум“ и „Гиганти“ ще бъдат отворени за посетителите от 9:30 до 18:30 ч. Зала „Маймуни“ 1 е затворена по технически причини. Заповядайте!