Отборът на Левски с нови собственици от март

krasimir-ivanov
снимка: levski.bg

ГЕОРГИ ДЕРМЕНДЖИЕВ Е НОВИЯ СТАРШИ ТРЕНЬОР. КРАСИМИР ИВАНОВ ВЕЧЕ НЕ Е ЧАСТ ОТ ЛЕВСКИ

„Бях потърсен от следващите собственици на Левски, така се промениха нещата. Ще разберете кои са след Общото събрание“.  Това заяви новия изпълнителен директор на отбора Павел Колев на летище София при заминаването си за Кипър заедно със следващия треньор на сините Георги Дерменджиев. Павел Колев обяви категорично, че опасност за евролиценза на клуба няма.
На 6 март ще се проведе Общо събрание в Левски, на което се очаква да бъдат официализирани промените в ръководните структири на Левски.

Красимир Иванов вече не е изпълнителен директор на Левски. Той изпълняваше тази роля до вчера, а неговата позиция се заема от Павел Колев.

Новият треньор на Левски – Георги Дерменджиев, заяви пред колегите от Спортал, че неговата основна задача ще бъде да върне “сините” към победите. Дерменджиев сподели, че ще се стреми отборът да играе агресивен, комбинативен и нападателен футбол.

“Всичко стана много бързо. Разбрахме се снощи с ръководството на Левски. Ще имам пълната подкрепа на ръководните фактори в клуба. Не желая да правя някакви гръмки изказвания и да давам обещания. Няма от какво да се притеснявам, тъй като съм свикнал да работя под напрежение“.

„Имам достатъчно натрупан опит и си знам възможностите. Трябва да се обединим, за да успеем. Първата ми цел е да върна Левски към победите. Мога да обещая, че ще дам всичко от себе си и ще работя всеотдайно, както винаги съм го правил. Целта ми не е да се харесам на някого. Просто искам да работя и да се развиваме. Така феновете ще са доволни“.

На заседание на Надзорния съвет на ПФК Левски от 17.01.2019 година бе взето решение за свикване на редовно общо събрание на дружеството на 06.03.2019 година.

На заседание на Надзорния съвет на ПФК Левски от 18.01.2019 година бе взето решение да бъде освободен настоящия управителен съвет на клуба.

Избран е нов управителен съвет в състав:

Павел Николов Колев

Ели Спасова Шопова

Найден Кирилов Димитров

Новият управителен съвет на клуба определи за изпълнителен директор Павел Николов Колев.