ЦСКА с благотворителна кампания за Коледа /видео/

ЦСКА с кампания за събиране на средства за закупуване на респираторни апарати

Футболисти на ЦСКА и треньорът Бруно Акрапович се включиха в клип с който призовават на всички да дарят средства за закупуване на респираторни апарати за болниците. Ето и цялото послание на червените:

Армейци,

Наближава най-светлият християнски празник – Рождество Христово. Изпращаме една изключително тежка за всички нас година. Пандемията от коронавирус промени целия свят и със сигурност тази Коледа ще е по-различна от останалите. Ето защо и нашият коледен клип сега ще е по-различен.

Ние в ЦСКА, заедно с нашите верни привърженици винаги сме били едно голямо и задружно семейство, а семейството значи грижа, значи взаимност, значи любов.  

Затова сме повече от отбор, защото и Вие сте повече от фенове.

В навечерието на Коледа ЦСКА организира кампания за събиране на средства за закупуване на респираторни апарати за лечебни заведения с недостиг на жизненоважните устройства. Ние не искаме да се стига до избор чий живот да бъде спасен! 

ЦСКА ще дари всички средства, събрани от продажбата на виртуални билети от оставащите ни домакински двубои до края на годината. 

Стартът на кампанията поставяме с утрешния двубой срещу Рома.

Билетите са на стойност 10, 50 или 100 лв. Всеки сам може да реши каква сума желае да дари. Със закупуването на вашия виртуален билет, всеки от Вас ще получи QR  код с послание от нашите футболисти. 

ВЗЕМЕТЕ ВАШИЯ ВИРТУАЛЕН БИЛЕТ ЗА МАЧА ЦСКА – РОМА ОТТУК!

Като партньор на ЦСКА в кампанията, URBO се отказва от административни такси по обслужване на системата!

Вижте видеото тук:

https://www.facebook.com/watch/?v=207916800862782