Билетите за финала по футбол между ЦСКА и Локомотив /Пд/ няма да се продават онлайн

cska-fans

От организаторът на финала за купата на България по футбол, уведомиха, че билети за мача няма да се продават онлайн. Във връзка с многото запитвания за билети – ръководството на ЦСКА е решило само да направи дистрибуцията на полагащите им се 6 000 билета.

Ето и цялото съобщение от Българска професионална футболна лига:

Финалният мач на турнира за Купата на България между отборите на ЦСКА-София и Локомотив /Пловдив/ ще се проведе от 19:15 часа на 1 юли 2020 година.Националният стадион „Васил Левски“ ще отвори врати за 12 000 зрители за един от най-значимите мачове у нас от дългия сезон 2019/2020 г., прекъснат от пандемията заради вируса COVID-19.

Ръководството на БПФЛ благодари за решението на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и Националния оперативен щаб за допускане на по-голям брой зрители по трибуните. Опазването на здравето на хората остава приоритет за нас като организатори на събитието.Зрителите по трибуните ще бъдат разположени според разпоредбите, като билетите в системата на нашия партньор за продажба EVENTIM са отпечатани през ред и през едно място.

На стадиона ще бъдат отворени максимален брой блокове, съобразено и с органите на реда, а на всички входове зрителите ще получат предпазна маска като сувенир от финалния двубой.Отборът на ЦСКА-София получава три хиляди билета за сектор „А“ на цена 20 лева и три хиляди билета за сектор „Г“ на цена 12 лева. По настояване на „армейците“, клубът сам ще извърши продажбата и дистрибуцията на своите пропуски.Отборът на Локомотив Пловдив получава три хиляди билета за сектор „В“ на цена 20 лева и три хиляди билета за сектор „Б“ на цена 12 лева. Специално за пловдивчани билетите ще се продават на касата на EVENTIM пред сградата на Общината и в Информационен център „Старинен Пловдив“.Заради ограничения брой зрители на този етап системата на EVENTIM за онлайн продажба няма да бъде отваряна.