Restaurant Week се завръща за осми път в София! В продължение на един месец, 20 ресторанта в София ще представят уникални менюта посветени на добрия вкус!
Днес ви представяме Vino & Tapas, едно уникално скрито място в центъра на София. Мястото е само за ценители на кулинарни изкушения, съчетани със специално подбрани вина. опитващ се да преoбрази български продукти през призмата на тапас идеята, акомпанирани разбира се с подходящи вина. Мисията на екипа е да предостави на всеки един клиент възможността да се почувства специален и ценен, а резултатите са множеството награди и отлични препоръки от най-популярните световни сайтове за туризъм.
В настоящето издание на Sofia Restaurant Week, Vino & Tapas участва с две менюта, като местата за резервации са на изчерпване. Можете да резервирате ТУК
Меню 1
Стартер

(домати конфи, вариации от овче сирене, йогурт с босилек)
Основно

(печени патешки сърца, рагу от скариди, сос с черноморски миди, мармалад от люти чушки, солен крамбъл с мащерка)
Десерт

(салса от зелен и райска ябълка, фреш нар с мента)
Меню 2
Салата

(сладко-солено цвекло, микс листни салати, мариновано краве сирене ‘Кърнаре’, дресинг от червени чушки, чеснова кростина)
Основно

(мус от козе сирене, кедрови ядки, крем от рукола)
Десерт

(карамелизирана захар, чипс от портокал)