ЦГМ приема документи за винетни стикери от новите абонати в „Триадица“ и „Слатина“

886
поставяне-на-скоба

Центърът за градска мобилност приема документи както на място, така и онлайн за издаването на винетни стикери на живущите в районите „Триадица“ и „Слатина“, които искат да паркират в новите части на „зелена зона“. 

Новите правила за паркиране там, определени с решение на Столичния общински съвет, влизат в сила от 4 януари 2021 година.

ЦГМ препоръчва гражданите да не чакат последния момент за получаване на стикери. Част от условията за одобрение при издаване на стикер са:  жилището да се използва само за жилищни нужди, кандидатът да е с постоянен адрес на него и това да е отразено в личните му документи, както и адресът му да съвпада с този, който е и в свидетелството за МПС.

Разширяват зелената зона в София

Заплащането на винетния стикер става единствено и само след получено одобрение. Плаща се или на място в офис на ЦГМ, или по банков път.

Нашите офиси са на адрес:

∙       офис „Възраждане“ – на пл. „Възраждане“ № 1;

∙       офис „Будапеща“ – на ул. „Будапеща“ № 17, етаж 1;

∙       офис метростанция „Европейски съюз“ (вход/изход от страната на музея „Земята и хората“)

Работното време е от 8.30 часа до 17.00 часа. Във всичките ни офиси се спазват санитарните мерки.Пълни подробности, включително и за възможността да се кандидатства онлайн – https://www.sofiatraffic.bg/bg/parking/lokalno-plateno-parkirane-na-pps/p/1