Временно ще прекъсне водата в части на столицата

топла-вода

На 27 август, понеделник, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 514, кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 510, ул. 519, ул. 511, ул. „Георги Спасов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 514 №19.
 
На 27 август 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Паричка“, местност „Толева махала“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Восъче“, ул. „Звезден“, ул. „Жасмин“, ул. „Майски ден“, ул. „Паричка“, бул. „Сливница“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Паричка“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Копринарска“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Копринарска“ от ул. „Гено Киров“ до ул. „Нешо Бончев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Копринарска“ №29.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братя Пешеви“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Братя Пешеви“ от ул. „Иван Миланов“ до ул. „Детелин войвода“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Пешеви“ №5.